Miljøvenlig algebehandling af op til 300kvm tag eller fliser til 495,- hos NHJ Rådgivende Ingeniører

Highlights
  • Forlæng tagets levetid

  • Kvm kan fordels på tag og fliser

  • Miljøvenlige produkter

  • Tilbuddet gælder i hele landet (dog kun brofaste øer)

  • Ekstra kvm kan købes for 95,-/100kvm

Det med småt
Gyldighed: Din Groupon skal indløses inden 24. oktober 2014.
Køb: 10 per person. 10 ekstra kan købes som gave.
Tidsbestilling: E-mail deal@nhj-ing.dk. Oplys navn, adresse, telefonnummer, vedhæft kopi af værdibevis og skriv om opgaven gælder tag, facade eller fliser. 24 timers aflysningspolitik.
Restriktioner: Adgang til strøm og vand påkrævet.
Førpriser: Tjekket 25. marts 2014.
Se de generelle regler.

Alger og mos er hverken kønt eller sundt for taget. Få væksterne fjernet uden at det går ud over miljøet med dagens Groupon fra NHJ Rådgivende Ingenigører.

Om dealen

Lad taget eller fliserne mærke, at foråret er kommet, og at det er blevet tid til den årlige forårsrengøring. Med en algebehandling af op til 300kvm kan man få fjernet mos, alger og andre skadelige planter og former for ukrudt, der har bredt sig på overfladen. Behandlingen vil få tegl, murværk, sokler og fliser til at fremstå som nye og derved forebygge fremtidige problemer.

Om firmaet

NHJ Rådgivende Ingeniører hjælper boligejere med at løse en stribe af de udfordringer, som man som boligejer eller køber kan støde på. Firmaet har indsamlet stor erfaring inden for ingeniørrådgivning, som de med glæde deler ud af til deres kunder, og der er ingen opgaver, der er for store eller små. Personalet kan hjælpe med at skabe overblik og struktur over projektet og kan hjælpe med at forudse, hvor der kan opstå problemer i processen. Til deres algebehandlinger bruger de udelukkende miljøvenlige produkter, som kan nedbrydes ved naturens egen kraft. Firmaet leverer desuden rådgivning indenfor energioptimering og -installatrioner og arkitektur og byggeri.

NHJ Rådgivende Ingeniører
A
Houmeden 8 Randers C 8900 
Rutebeskrivelse»