To valgfrie cupcakes med en valgfri kop kaffe til 48,- fra Agnes Cupcakes (spar 50%)

Værdi Rabat Du sparer
96 kr 50% 48 kr
Giv som gave
2.000+ købt

Kort fortalt

  • Første cupcake-bageri i Danmark
  • Stort udvalg af friskbagte produkter hver dag
  • Delikat og praktisk indpakning
  • 4/5 stjerner på Trustpilot
  • I Sværtegade

Dealen

  • To valgfrie cupcakes
  • En valgfri lille eller stor kop kaffe

Det med småt

Gyldighed: Din Groupon er gyldig indtil 15. februar 2013.
Køb: 1 per person. Flere kan købes som gaver.
Yderligere informationer: Gælder kun i butikken i Sværtegade.
Værdi: Førpriser er verificeret 12. november 2012 kl 14.24.
Se de generelle regler.

Indløsning

  • Medbring printet værdibevis

Krymmel, stjerner, chokoladeflager, nøddedrys og glasur klæder både en kæmpe softice, en børnefødselsdag og en skøjteprinsesses kostume. Find ud af hvad det ellers passer godt sammen med dagens Groupon: 48,- i stedet for 96,- for to valgfrie cupcakes og en valgfri kop kaffe fra Agnes Cupcakes.

Image 1 

Om butikken

Danmarks første cupcake-bageri, der i løbet af kort tid er blevet et kæmpe brand, byder på friskbagte kager i alverdens afskygninger, smagsnuancer og kulører. De delikate cupcakes lægger op til en eksperimenterende stil både for bageren, der står bag, og for den smagstestende kunde, der leder efter sin favorit blandt varianterne. Agnes’ opskrifter er dybt bevarede hemmeligheder, baseret på store skefulde forkærlighed for den gode smag, generøse mængder af kreativitet samt de fineste og friskeste råvarer. Stjernen på toppen understreger yderligere det drys af perfektion, der gennemstrømmer de uimodståelige og søde kager.

Image 2 

Om dealen

Sukkertrængende sjæle kan frit vælge to cupcakes fra Agnes’ søde udvalg i Sværtegade og bl.a. sætte tænderne i en cheesecake-, karamel-, æble- eller jordbær-udgave af den populære kage. Sammen med sine delikate cupcakes kan man tage en af butikkens økologiske kaffer med sig, eksempelvis en espresso, espresso macchiato, cortado, caffe latte, cappucino eller americano.

Image 3

Anmeldelser

Average rating: 4 stars Truspilot (5 anmeldelser)

Agnes Cupcakes bedømmes til 4 ud af 5 stjerner af brugere på Trustpilot, der roser dem for deres gode service og lækre cupcakes, samt den praktiske og flotte indpakning.

Image 4 


15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement